Menajer Gazino bayan konsomatris iş ilanları

Kons ilanları ve Gece yevmiyeli iş

Dansçı, oryantal iş ilanları, garson, solist bayan iş ilanlarından kons ilanlarına kadar tüm yayın ilanlarını görüntüleyerek başvurularınızı sorunsuz şekilde yapmaya başlayabilirsiniz. Kardelen menajerlik konsluk iş ilanları arayan bayanların kesinlikle başvurması gereken adreslerin İlk sırasında yer alır.

Kardelen menajerlik tamamen şeffaf ve güvenilir bir şekilde hizmet verdiğinden dolayı kons ilanları için tereddütsüz ve rahatlıkla bize ulaşabilirsiniz.. kons bayan iş ilanlarını görüntüleyebilmek için tek yapmanız gereken internet adresimizi ziyaret etmek olacak.

türkiye geneli kons bayan aranıyor iş ilanları

kons ilanları işi arayanlar ayrıca sitemizde menajerleri ve gazino pavyon ilanlarını kolay bir şekilde bulmaktadırlar, istediği tüm bilgilere en hızlı biçimde ulaşmaktadırlar. Türkiye’nin bundan böyle çeşitli mekanlarında çalışmak isteyen bayanlar için güvenirliğini ispatlamiş yeni iş kapısı olan Kardelen Menajerlik son dönemin en çok ziyaret edilen adreslerinden olmuştur.

Fiziği düzgün, konuşmayı seven, güler yüzlü kons işi yapmak isteyen, 18-36 yaş arası deneyimli deneyimsiz bayan elemanlar aşağıda belirtilmiş olan pozisyonlara müracaat edebilirler

Kons ilanları için Aranan Pozisyonlar:

Kons bayan konsomatris: 350 – 400 – 450 – 500 TL
oryantal dansöz: 450 500 550 TL ( konslu )
dansçı kız: 400 – 500 – 550 TL ( konslu )
Konslu solist: 550 – 600 – 650 TL
Belirttiğimiz yevmiyeler günlük net yevmiyelerdir. Çalışacak olduğunuz mekanlar kaliteli ve seçkin mekanlardır. Kesinlikle kota yoktur. Fiziki ve ruhsal problemleri olan bayanlar kesinlikle işe kabul edilmeyecek olup başvuruları kabul edilmeyecektir.. Başvuru da bulunacak bayanların işe başlamak için bu şartlara kesinlikle uyması gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen şartlar size uyuyorsa, ruhsal ve fiziki probleminiz yoksa, 18 – 36 yaş aralığında iseniz geniş hizmet yelpazesi ile son dönemin en iyi gazino menajerlik ajansı olan KARDELEN MENAJERLİĞİ içiniz rahat bir şekilde 7 gün 24 saat belirtilen telefonlardan bize ulaşabilirsiniz..

Kardelen Menajerlik çalıştığı mekanlarla anlaşması gereği, kons ilanları başvurusu yapan personellerinin ssk, yemek, konaklama, servis giderlerini karşılatmaktadır. İyi analiz etmediği ve tanımadığı pavyon, gazino, night club, bar, club, müzikhol, gibi işletmelerle kesinlikle çalışmamaktadır.

Tel: 05317982080
Wahatsap: 05317982080

Murat bey….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

2  +  7  =  

Call Now ButtonHemen Ara
× Bilgi Alın